• Facebook
   

Manufacturers and Suppliers of Cocopeats

profiel

Cocopeat een volledig biologisch, bodem-vrij medium potting die ook kan worden gebruikt als vervanging voor bodem en veenmos. Bio-degradable and 100% eco-friendly, it is made of natural coir fibre. Cocopeat bestaat voornamelijk uit lignosae materiaal, vrij van admixtured zware metalen. Cocopeat heeft een uitstekende verscheidenheid aan toepassingen in de Groene industrie.

Alamu Coco venen is een van de wereldwijd geprezen Organisatie actief in de productie en export vanCoco Peat Blokken , Coir merg Blokken en Coco peat Producten voor diverse landbouw-industrie over de hele wereld. Een innovatief bedrijf, Alamu Coco venen heeft bereikt markt erkenning en significante marktacceptatie met hun kernassortiment.

Wij zijn de vervaardiging van kokospalm producten als Coco peat , kopra slib (perskoeken), kokosolie, kokos chips, kokosnoot houtskool, kokos (kokos), kokos touw en netto,. We hebben jarenlang in deze business gebied zowel als producent en als exporteur. Zoals u weet, kokospalm producten zijn milieu - vriendelijk zaken worden uitgepakt kokosnoot kaf, en gebruikt voor de landbouw voor te stellen en aanverwante industrieŽn en wordt gebruikt voor meubels, auto, engineering, tuinieren, visserij, afvalwater filter, luchtfilter, cosmetica enz.


  • Coco Peat Products
  • cocopeat suppliers
  • coconut

In nauwe samenwerking met de verschillende sectoren van het Internationaal land-en tuinbouw en olie-industrie, heeft geleid tot de ontwikkeling van producten voor potgrond fabrikanten, groente-en bloementelers, kas hydrocultuur productie, golf green bouw en vele andere specialistische toepassingen. Als een ander concept, wordt Alamu Coco venen [COCO ABSORBENTIA] met een zeer goede markt in olie-industrie voor olie reiniging en verwijdering van vele schadelijke brandstof afval. Dit is ook een ander conceptCocopeat producten.

Wij zijn baanbrekende fabrikanten en exporteurs van kokos gebaseerde balen, blokken, hydrocultuur groeizakken, pads, potgrond mengsels, landbouw-vezels, landbouw-houtskool, terracotta chips, rubber kokos producten en hop touwen. Wij bieden standaard 5 Kilo blokken van de premie Cocopeat pallets of op de vloer geplaatst. We kunt het medium structuur, deeltjesdichtheid, vezelgehalte, AFP en afmeting van de zeef om de gebruiker behoefte te beŽindigen.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van onder kokosproducten: geraspte kokos, kokosmelk poeder, kopra, Cocopeat , kokos touw, kokos netto, kokos mat, kokos handwerk, kokosnoot houtskool voor BBQ, actieve kool. Kokos vezel wordt gebruikt om tot verschillende items namelijk cocopeat baal, kokos zakken,kokos briketten,kokos tabletten, enz. Dit maakt een uitstekende groeimedium voor hydrophonics of container plant.