• Facebook
   

Manufacturers and Suppliers of Cocopeats

kracht

kwaliteit

Kwaliteitsproducten vragen om een hoge mate van nauwkeurigheid in de productie. Door onze onvermoeibare inspanningen, hebben we altijd in staat geweest om zeer hoge standaard van kwaliteit in de export te behouden en heeft verworven aformidable reputatie wereldwijd. Onze experts houden een strikte wake op de productie en verwerking van producten om de hoogste kwaliteit producten aan te bieden van inkoop van grondstoffen tot afgewerkte producten. En ook wij zijn het geven van meer belang voor weedfree materialen en voor vreemde materialen te verwijderen.

We houden de steekproef, per partij en kan u verzekeren dat zelfs een enkel product zal worden afgewezen door onze klanten. Wij kunnen goede kwaliteit vankokos blokken met de goed uitgeruste machines hebben we in onze fabriek

  • Coco Fibre Dust
  • agricultural charcoal
  • potting soil mixture

infrastructuur

Onze fabriek is uitgerust met een uitstekende laboratorium. Met ervaren, hooggekwalificeerde kwaliteitscontrole ambtenaren, zorgen wij ervoor dat elk blok vervaardigd in onze fabriek wordt grondig doorlopen alle tests als EU-niveau, PHlevel en vocht etc. Wij kunnen goede kwaliteit van Coco Peat Blokken produceren met de goed uitgeruste machines.

Onze Research & Development Team voortdurende inspanningen hebben geresulteerd in een verbeterde, consistente kwaliteit van het product en ook nieuwe ontwikkelingen, waaronder het ontdekken van nieuwe gebruiksmogelijkheden voor onze producten en andere verbeteringen of mogelijkheden om de veranderende eisen van onze klanten te voldoen.

Wij zijn de vervaardiging van kokospalm producten als cocopeat ,kopra slib (perskoeken), kokosolie, kokos chips, kokosnoot houtskool, kokos (kokos), kokos touw en netto,. We hebben jarenlang in deze business gebied zowel als producent en als exporteur.

We zijn pionier fabrikanten en exporteurs van COCOPEAT op basis van balen, blokken, hydrocultuur groeizakken, pads, potgrond mengsels, landbouw-vezels, landbouw-houtskool, terracotta chips, rubber kokos producten en hop touwen.